Πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου ο Στίγκας για το «Greek Mafia» και συμπεριφορές «Koza Nostra»

0
13

Για δεύτερη φορά πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου, ο προεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεσή του ενώπιον της Εισαγγελέως του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργίας Αδειλινη.

Η κ. Αδειλίνη είχε παρέμβει, ζητώντας την κατάθεση του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος, μετά τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για συναλλαγές με τη “Greek Mafia” και συμπεριφορές “Koza Nostra” μέσα στο κόμμα του. Επίσης, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργοσ ζήτησε εξηγησεις απο τον κ. Στίγκα για τους υπαινιγμούς του για παρασκηνιακές συναντήσεις βουλευτών του κόμματος με τον έγκλειστο στις φυλακές του Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Στίγκας είχε προχωρήσει σε αναδίπλωση των δημόσιων δηλώσεών και καταγγελιών του, μια ημέρα πριν την πρωτη κατάθεσή του στην Γεωργία Αδειλινη, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου, ζητώντας απο τους παραιτηθέντες βουλευτές του να επιστρέψουν στο κόμμα.

Ανάλογα με το περιεχόμενο της κατάθεσης του κ. Στίγκα, η Εισαγγελεας του Αρειου Πάγου θα προσδιορίσει τις επόμενες ενέργειές της, αναφορικά με την έρευνα για τα πεπραγμενα μελών και βουλευτών του κόμματος.

Πηγή: Pagenews.gr