Περιζήτητος ο Μπεναβίδες που θέλει η ΑΕΚ

0
20

Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε πιέζουν τη διοίκηση για την παραμονή Μπεναβίδες. Τι γράφουν σε social media και κάτω από ρεπορτάζ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του!

Ο Κάρλος Μπεναβίδες φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της Ιντεπεντιέντε που θέλουν και το εκφράζουν στα social media, αλλά και κάτω από τα ρεπορτάζ την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός χαφ που ενδιαφέρει δεδομένα την Ένωση, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι. Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε συνάντηση του εκπρόσωπου του με τη διοίκηση της Ιντεπεντιέντε. Του έγινε συγκεκριμένη πρόταση και οι Αργεντίνοι αναμένουν την απάντηση του παίκτη.

Και αυτή τη στιγμή που όπως αναφέραμε, οι οπαδοί της ομάδας θέλουν την παραμονή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χόρχε Ρούμπεν Γαρίδο, ο οποίος σε είδηση για το θέμα Μπεναβίδες ανέφερε: «Για μένα ο Κάρλος έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ακριβός για την ομάδα, αλλά πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα να μείνει. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να δώσει περισσότερα».

«Ο Μπάνκο, ο Μπεναβίδες και ο Ρόα θα πρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους», ανέφερε από την πλευρά του ο Κάρλος Αλμπέρτο Ντεμαρτίνι.

«Πρέπει να μείνει ο Μπεναβίδες που έχει χαρακτηριστικά να παίξει και στην εθνική ομάδα της χώρας του», έγραψε από την πλευρά του ο Φάμπιο Μπούστος Φιέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr