Πέθανε ο Γιάννης Ραπτόπουλος

0
120

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Express Service ήταν ο άνθρωπος που έφερε την οδική βοήθεια στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του.

Σε ανάρτηση στο facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Express Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ραπτόπουλος

Εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με το voria.gr άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους. Οι διαφημίσεις της εταιρείας συζητήθηκαν. Σε μία από αυτές πρωταγωνίστησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη…

Σε ανάρτηση στο Facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Exrpess Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr