Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

0
192

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος, Πητ Παπαδάκος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο χώρος της αστρολογίας, θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Πητ Παπαδάκου ενός ανθρώπου που θεωρείτο θρύλος της αστρολογίας ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια είχε ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η ίδια του η οικογένεια μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, τις σχετικές αναρτήσεις έκαναν η ανιψιά του, Μαριαλένα Παπαδάκου και ο ανιψιός του, Τάσος Παπαδάκος.

Η Μαριαλένα έγραψε τα ξημερώματα:

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ άγγελε μου».

Ο ανιψιός του, Τάσος, έγραψε: 

«Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!».

Ποιος ήταν ο αστρολόγος και συγγραφέας Πητ Παπαδάκος

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στον Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και διδακτορικό, καθώς επίσης και αστρολόγος και συγγραφέας.

Ήταν πυχιούχος του Clayton University και του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Αττικής. Επίσης, ήταν ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ).

Τέλος, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονικής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και ίδρυσε την Ανώτατη Σχολή Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr