Πέτσας: Αδύνατο το άνοιγμα λιανεμπορίου στις 29 Μαρτίου

0
13

Ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος είχε μιλήσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου ισχυριζόμενος πως είναι εφικτό από το τέλος Μαρτίου με την προτροπή να τηρούνται όλα τα μέτρα όσο το δυνατόν καλύτερα, προέβη σε νέες δηλώσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 29 Μαρτίου, όπως είχε ανακοινωθεί και ήλπιζαν οι επιχειρηματίες.

Σε νέα του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ λοιπόν, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας φανέρωσε πως είναι αδύνατο να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου με τα δεδομένα που έχουμε τώρα. «Πρωτεύοντα ρόλο για την κυβέρνηση έχει η δημόσια υγεία και στην παρούσα φάση το άνοιγμα των καταστημάτων είναι αδύνατο να συμβεί», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο κος Πέτσας επεσήμανε πως εφόσον χρειαστεί θα γίνουν κι άλλες επιτάξεις κλινικών και υπηρεσιών. Ωστόσο, διευκρίνισε πως είναι μια διαδικασία που κοστίζει. Παράλληλα, εκτίμησε ότι το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα. Τέλος, ο κ. Πέτσας έκλεισε με την ευχή αυτό να είναι το τελευταίο lockdown που ζούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr