Πλεύρης: Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για τυχόν επαναζωπύρωση της πανδημίας

0
73

Πλεύρης: “Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης” τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Δηλώσεις στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας στις Βρυξέλλες έκανε ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την πανδημία αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία. “Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης” τόνισε ο υπουργός Υγείας.

“H Eυρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη απέναντι στον ουκρανικό λαό και είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε μέσω ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και με μεταφορά ασθενών στα δικά μας νοσοκομεία τον ουκρανικό λαό που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται”.

Η πανδημία είναι εδώ

“Από εκεί και πέρα, παράλληλα παρακολουθούμε την πανδημία. Η πανδημία βρίσκεται εδώ. Θεωρούμε ότι σιγά σιγά πηγαίνοντας στην αποκλιμάκωση, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για τυχόν επαναζωπύρωση της πανδημίας. Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr