Πορτογαλία έγκλημα: Ζευγάρι γυναικών τεμάχισε 23χρονο για να του πάρει 67.000 ευρώ

0
48

Πορτογαλία έγκλημα: Σοκάρει το άγριο έγκλημα που συνέβη στην Πορτογαλία με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, την 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και την 23χρονη σύντροφό της Μαριάννα Φονσέκα. Οι δύο κοπέλες είχαν βάλει στο μάτι έναν 23χρονο ο οποίος είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό 67.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και η 23χρονη ερωμένη της Μαριάννα Φονσέκα αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τη σορό του άτυχου Ντιόγκο Γκονσάλβες, κλέβοντας στη συνέχεια περίπου 67.000 ευρώ που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν τμήματα της σορού του Γκονσάλβες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε.

Η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 23χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα όπου τελικά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου. Το κεφάλι του άτυχου 23χρονου βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και ο κορμός του σε ένα σημείο περίπου 1,5 ώρα μακρύτερα.

Του έκοψαν τα δάχτυλα για να έχουν πρόσβαση στο κινητό του

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι το κίνητρο της δολοφονίας από τις δύο γυναίκες ήταν οικονομικό. Κατά τον ίδιο οι δύο δολοφόνοι έκοψαν τα δάχτυλα του Γκονσάλβες προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Η 23χροννη Μαριάννα Φονσέκα

Ο 23χρονος είχε προσθέσει τα χρήματα που φέρονται να άρπαξαν οι δύο ερωμένες ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016. Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές μέχρι σήμερα.

Ο άτυχος 23χρονος 

Πηγή: Pagenews.gr