Ποσειδώνια 2020: Ματαιώνονται λόγω του κορωνοϊού

0
63

Ματαιώνεται η διοργάνωση της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2020, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo τον φετινό Ιούνιο και στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 26 έως 30 Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε αυτή τη δύσκολη απόφαση καταλήξαμε έπειτα από εκτεταμένη διαβούλευση με πολλούς εκθέτες και με μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, αφού αξιολογήσαμε την παρούσα κατάσταση της πανδημίας Covid-19 σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο» αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία. «Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές και η αδυναμία να προβλέψουμε με ακρίβεια την πορεία της πανδημίας τους επόμενους μήνες, εντείνουν την αβεβαιότητα που επικρατεί διεθνώς και μας φέρνουν αντιμέτωπους με προκλήσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας».

Προσθέτει επίσης ότι «οι έκτακτες διαδικασίες που ισχύουν για τις διεθνείς μετακινήσεις και μεταφορές και οι οποίες επαναξιολογούνται συνεχώς, θέτουν σημαντικούς περιορισμούς στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας από το εξωτερικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα». Η εταιρεία αναφέρει ότι εστιάζει τις προετοιμασίες της για τα επόμενα Ποσειδώνια, τον Ιούνιο του 2022, με αισιοδοξία ότι θα έχει τεθεί υπό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο η πανδημία Covid-19.

Ποσειδώνια

Τα Ποσειδώνια είναι σήμερα η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, προβάλοντας τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας ενώ αποτελούν πλατφόρμα ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ναυτιλίας. Οι πάνω από 2.000 εκθέτες και 30.000 συμμετέχοντες εκπροσωπούν το σύνολο της ελληνικής και την παγκόσμια ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr