Ποσειδώνος πεζογέφυρα: «Άνοιξε» η λεωφόρος – Οι πρώτες εικόνες 

0
104

Η λεωφόρος Ποσειδώνος «άνοιξε» και πάλι, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται πλέον κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από νωρίς το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα έργο που θα διευκολύνει τους πεζούς που θέλουν να διασχίσουν τη Λεωφόρο με τη μεγάλη κίνηση. Η εν λόγω κατασκευή έγινε σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, χάρη στη δουλειά των εργαζόμενων, που δούλευαν από το πρωί για την τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας.

Η νέα πεζογέφυρα είναι έτοιμη

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από την Παρασκευή (5/6) στις 22:00, λόγω τοποθέτησης της πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα (6/6) Σάββατο στις 22:00. Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.

Για να τοποθετηθεί στις τσιμεντένιες βάσεις η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, χρειάστηκαν ειδικοί γερανοί. Η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος έφθασε σε τμήματα με φορτηγά και συναρμολογήθηκε επιτόπου.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί άδραξαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι πρώτες εικόνες από τη νέα πεζογέφυρα είναι πράγματι εντυπωσιακές και είναι σίγουρο πως θα αποσυμφορήσει το κομβικό σημείο, το οποίο πολλοί πεζοί δυσκολεύονταν να διασχίσουν.

Αξιοποιήθηκε το τριήμερο για την τοποθέτησή της

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν ευκαιρία να γίνει η τοποθέτηση, καθώς πολύς κόσμος βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει από την Αθήνα μετά την καραντίνα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η έξοδος των ταξιδιωτών εξελίσσεται απολύτως ομαλά, εν αντιθέσει με το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) όπου η κίνηση ήταν αυξημένη.

Έτσι, η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου, από τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς προβλήματα, από τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με την Τροχαία, η οποία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλη την Ελλάδα, η κίνηση σήμερα στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας είναι μειωμένη σε σχέση με χθες το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr