Πρεσβεία Η.Π.Α: “Οι Ρώσοι σκότωσαν 10 ανθρώπους που περίμεναν να πάρουν ψωμί”

0
35

Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι οι ρωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 10 ανθρώπους που στέκονταν στην ουρά για να προμηθευτούν ψωμί

H αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι “οι ρωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 10 ανθρώπους που στέκονταν στην ουρά για να προμηθευτούν ψωμί στην πόλη Τσερνίχιβ της Ουκρανίας”

“Τέτοιες φρικτές επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν. Εξετάζουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία», ανέφερε η αμερικανική πρεσβεία.

Το σίγουρο είναι ότι καθημερινά μεγαλώνει το κόστος του πολέμου σε ανθρώπινες ζωές.  Το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει καταγράψει περίπου 600 θανάτους αμάχων, αλλά ο ΟΗΕ αναγνωρίζει ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Ουκρανοί αξιωματούχοι λένε ότι χιλιάδες έχουν σκοτωθεί – περισσότεροι από 2.000 μόνο στην πολιορκημένη νότια πόλη της Μαριούπολης.

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την επίθεση που κατήγγειλε η πρεσβεία των Η.Π.Α στο Κίεβο. Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε το υποτιθέμενο αποτέλεσμα, με μια σειρά από πτώματα στο έδαφος. 

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr