Προνόμια εμβολιασμένων: Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

0
67

Προνόμια εμβολιασμένων: Ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό τα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιστροφής στην πολυπόθητη κανονικότητα μετά την πανδημία, από σήμερα Δευτέρα 28/6 μπαίνει τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία ξεκινούσε από τη 01:30. Υπενθυμίζουμε πως χθες Κυριακή 27/6 τα κρούσματα ανήλθαν σε 236. Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται κουβέντα σχετικά με την αναγνώριση προνομίων σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης από τον Πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός είχε συσκέψεις με τους αρμόδιους υπουργούς και αυτή την ώρα θα περιγράψει όλα όσα πρόκειται να ισχύσουν το επόμενο διάστημα για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορονοϊού και ποια προνόμια θα έχουν.

Στην παρουσίαση μετέχουν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr