”Πυρ και μανία” ο Αλαφούζος κατά ΑΕΚ: ”Ελέγχει την ΕΠΟ, εγώ δεν κλείστηκα στη φυλακή”

0
45

Χαμός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πολύ έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Γιώργο Κοσμά στο Δ.Σ. της Λίγκας, όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της αλλαγής διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης και οι επιστολές που εστάλησαν στη Λίγκα για να ζητηθούν εξηγήσεις από την ΚΕΔ.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή σαν τον κ.Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος κι αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Λίγκας, σύμφωνα με πληροφορίες του ”SDNA”.

Προηγουμένως ο Γιώργος Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει «εξόχως συκοφαντικές και τις δύο ανακοινώσεις (σ.σ. τις επιστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λίγκα)», προσθέτοντας πως: «Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση, ποτέ». 

Επιπλέον σε προηγούμενο διάλογο των δύο ανδρών, ο Γ.Αλαφούζος ξεκαθάρισε, με αφορμή την ατάκα του Γ.Κοσμά ότι και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό είχαν ζητήσει την αλλαγή του διαιτητή Γιόβιτς για το μεταξύ τους ντέρμπι πως: «Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε αλλαγή. Μη λέτε ψέματα, μου κάνει εντύπωση. Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα. Ότι εσείς ζητήσατε να αλλάξει ο Πολωνός διαιτητής». 

Πηγή: Pagenews.gr