“Πυρά” Τσίπρα κατά της κυβέρνησης για την παραίτηση Δημητριάδη

0
17

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και λίγο αργότερα του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

Ερωτηθείς για την παραίτηση του ΓΓ του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τόνισε: «Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει.

Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο ,το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

Παραιτήθηκαν Γρηγόρης Δημητριάδης και Παναγιώτης Κοντολέων 

Με μια λιτή ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου έκανε γνωστό πως ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλε παραίτηση η οποία και έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Παναγιώτη Κοντολέων για λάθος χειρισμούς στη διαδικασία των νόμιμων επανασυνδέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr