Πύργος γυναίκα: Απειλούσε να πέσει από τον μπαλκόνι

0
236

Πύργος γυναίκα: Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Πύργο, καθώς μια γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο από την πρώτη στιγμή έφτασε ειδικός διαπραγματευτής καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, όπου και κατάφεραν να αλλάξουν γνώμη στη γυναίκα.

Aστυνομικός της ΔΙΑΣ αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του:

Πρόσφατα, νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Ο 36χρονος, ο οποίος ήταν οδηγός ενός αξιωματικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ήταν χωρισμένος με ένα παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός δεν πήγε να παραλάβει τον προϊστάμενό του. Οι συνάδελφοί του στο αστυνομικό τμήμα ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του να δουν τι συμβαίνει και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά ανέφερε τα εξής: «Μεγάλη και απερίγραπτη είναι η θλίψη μας για τον συνάδελφο μας που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Οι συνεργάτες του 36χρονου Κ.Η., μιλούν για ένα συνάδελφο με χαμόγελο, καλοσύνη και ευγένεια… χαρακτηριστικά που θα λείψουν σε όλους τους! Πιο πολύ όμως θα λείψουν στο παιδί του, στην οικογένεια και στους οικείους του».

Πηγή: Pagenews.gr