Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς 2019 αποκάλυψε το μαρτύριο 4χρόνων στα χέρια του συντρόφου της

0
48

Τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της περιέγραψε η Ραφαέλα Πλαστήρα Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε η Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα, στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Η 21 έτων, σήμερα, Ραφαέλα Πλαστήρα μίλησε για τη σωματική βία που βίωσε από τον Ολλανδό σύντροφό της με τον οποίο ζούσε μαζί για τέσσερα χρόνια.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», εξομολογήθηκε:

«Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχαμε 6 χρόνια διαφορά. Στην αρχή ήταν φυσιολογικός, υπήρχε μια ζήλια απλά. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε απότομα. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και αυτός δεν το δεχόταν. Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν έκανα παρέα με τις φίλες μου, όπου κι αν πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ.

Πάντα μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην αστυνομία αλλά και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία όμως δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Η μητέρα μου ήταν εξαρχής αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είχα σχέση μαζί της. Δεν είχα τηλέφωνο, ήμουν μαζί του κάθε μέρα στο σπίτι και με είχε κλειδωμένη μέσα.

Τον τελευταίο χρόνο τον χώρισα αλλά δεν υπήρχε διέξοδος να φύγω. Με είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, σε μια γκαρσονιέρα. Δεν δούλευε. Αυτό συνέβαινε τέσσερις μέρες. Ένα βράδυ έφυγε αργά τα μεσάνυχτα για μια δουλειά και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Έτσι βγήκα, πήγα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα ήρθα στην Ελλάδα.

Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα με ενοχλεί. Έχω απευθυνθεί και στην αστυνομία εδώ στην Ελλάδα. Ζούσα κάθε μέρα με τον φόβο ότι δεν θα ξυπνήσω. Μου έλεγε ‘θα σε σκοτώσω’, ‘είσαι άσχημη, έχεις στραβή μύτη’. Μου έλεγε μόνο άσχημα πράγματα για να τα πιστέψω. Είχε σοβαρά θέματα. Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή αλλά σε ψυχιατρείο. Κάθε μέρα όταν νευρίαζε έπαιρνε αντικείμενα και μου έλεγε ΄θα σε σκοτώσω’. Προσευχόμουν να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία επαφή με αυτόν τον άνθρωπο. Τον φοβόταν πολύ. Είχε βάλει την αστυνομία να με βρει, με παρακολουθούσαν αλλά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να με δούνε. Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr