Ραφαέλα Ψαρρού: Η κούκλα σύζυγος του Γιώργου Καράβα αποκαλύπτεται

0
12

Για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύζυγό της Γιώργο Καράβα μίλησε η Ραφαέλα Ψαρρού σε πρόσφστες δηλώσεις της

Η σύζυγος του σέξι κριτή στον τρίτο κύκλο του GNTM 3 αναφέρθηκε στη μεταξύ τους επικοινωνία, με τη σύζυγο του μοντέλου να παραχωρεί συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Καράβα αλλά και τα μηνύματα που εκείνος δέχεται στα social media.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.», σχολίασε.

Και προσέθεσε το εξής: «Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι».

Τέλος, για τον γάμο τους, απάντησε πως «είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr