Ράνια Τζίμα: Ένταση στο δελτίο με τον Γιάννη Πρετεντέρη για τα θύματα της τραγωδίας [vid]

0
26

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα αντέδρασε γυρνώντας το κεφάλι της και κοιτώντας στα δεξιά, σε μία παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του σταθμάρχη.

Στο κεντρικό δελτίου του Mega για το δυστύχημα στα Τέμπη, επικράτησε ένταση μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και το Γιάννη Πρετεντέρη. Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα αντέδρασε γυρνώντας το κεφάλι της και κοιτώντας στα δεξιά, σε μία παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του σταθμάρχη.

«Έχει αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, στο πλαίσιο της ευθύνης που θα έπρεπε να έχει και έχει, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να πούμε ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο, ενώ πίσω του υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος», είπε ο δικηγόρος του 59χρονου σταθμάρχη, μία δήλωση που προκάλεσε την απορία του Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με το τι εννοούσε.

Η Ράνια Τζίμα και η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά ανταπάντησαν και εξήγησαν λέγοντας πως πίσω από μία τέτοια τραγωδία δεν γίνεται να φταίει μόνος ένας άνθρωπος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υπεύθυνοι.

Ο διάλογος

Γιάννης Πρετεντέρης: «Τι εννοούσε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, όταν έλεγε ότι “βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος; Ότι υπάρχει δάσος που δεν το ξέρουμε;»

Μαρία Γογουτσά: «Προφανώς είναι αυτό, που λένε και συζητούν όλοι ότι μπορεί να προκύψει ανθρώπινο λάθος από παθολογικά αίτια, εκείνη την ώρα, ζαλίζεται, πέφτει, λιποθυμάει».

Ράνια Τζίμα: «Εξ ου και η συνέχεια της δήλωσής του. Ότι αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης, που του αναλογεί».

Ράνια Τζίμα: «Δεν έχει σημασία η σειρά των πραγμάτων. Υπάρχει συγκεκριμένη συλλογιστική. Είναι αυτό που λέει η Μαρία και συζητά τα δύο τελευταία 24ώρα όλη η Ελλάδα. Έκανε το λάθος. Ήταν μόνο αυτό; Μόνο το ανθρώπινο λάθος;».

Γιάννης Πρετεντέρης: «Τι άλλο μπορεί να είναι;».

Ράνια Τζίμα: «Τι άλλο μπορεί να είναι; Όλα αυτά, που δεν έχουν τοποθετηθεί για να προλάβουν το ανθρώπινο λάθος, για να μη θρηνήσουμε τόσα θύματα και τόσους νεκρούς».

Γιάννης Πρετεντέρης: «Δεν αμφισβητούμε, πάντως, ότι το συγκεκριμένο δυστύχημα έγινε από ανθρώπινο λάθος. Δεν αμφισβητείται το ανθρώπινο λάθος».

Γιάννης Πρετεντέρης: «Ήταν πριν αυτό».

Πηγή: Pagenews.gr