Ρένα Μόρφη: «Ζήτησα την άδεια του άντρα μου για να πω ανοιχτά ότι είμαι σύζυγός του»

0
24

Ρένα Μόρφη: Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» μίλησε για τον γάμο της αλλά και την κόρη της.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια  συνέντευξη από καρδιάς στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων είπε πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για να συμμετάσχει σε talent show.

«Έχω δεχτεί προτάσεις για να βρεθώ σε talent show και θα το έκανα να πω την αλήθεια, δεν έχω κόμπλεξ», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια, η Ρένα Μόρφη μίλησε για τον αγαπημένο της σύζυγό τον Ορέστη Φαληρέα, με τον οποίο τον Αύγουστο έφεραν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί

«Για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του, ζήτησα την άδεια του άντρα μου. Μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μία απόφαση και να μιλάω ανοιχτά για αυτά, ειδικά για το παιδί μου. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους. Δεν τους ενδιαφέρει όμως, τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή», απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο κίνημα cancel culture που έχουν δεχτεί πλέον, πολλοί καλλιτέχνες

«Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, ναι. Δικαίως να την υποστώ. Όμως, δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη πλευρά, η cancel culture έχει αλλάξει βασικά πράγματα προς το καλύτερο», είπε κλείνοντας η Ρένα Μόρφη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr