Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους – Στα άκρα η σύγκρουση με τον Μάνο Δασκαλάκη

0
58

Η 33χρονη κατηγορούμενη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα και στο πλαίσιο των επόμενων κινήσεων της εξετάζεται το ενδεχόμενο να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Την υπερασπιστική γραμμή της προετοιμάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τη Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, κατηγορουμένη γα την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ ανοιχτή είναι η έρευνα και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Η πρόταση για τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια. Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.

«Δύο ξένοι»

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει όπως σχολιάζουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον «δύο ξένοι». Μετά τα πρώτα υπονοούμενα ήρθε η συνέντευξη του 30χρονου στην εφημερίδα Μπαμ, μέσα από την οποία ουσιαστικά αποδέχτηκε την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη. «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αρνείται ότι σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στους ισχυρισμούς, για τα νεκρά αγγελούδια της, στην Πάτρα. Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα και υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε όλα όσα έχουν γίνει. «Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που θα κληθεί να την υπερασπιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ποιους βάζει στο κάδρο

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στην δεύτερη περίπτωση όπως φαίνεται «φωτογραφίζει» τους γιατρούς αλλά στην πρώτη όταν μιλάει για άλλα εμπλεκόμενα άτομα δεν αναφέρεται σε εκείνους. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει αυτά τα πρόσωπα. Κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να κάνει το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως η αδερφή της, ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης και όπως φαίνεται η μητέρα και η αδερφή της, προσπαθούν να υλοποιήσουν την επιθυμία που τους μετέφερε η κατηγορούμενη, όταν ανέβηκαν από την Πάτρα και την συνάντησαν από κοντά στη ΓΑΔΑ. Να κλείσουν για λογαριασμό της, έναν εκ των πιο γνωστών δικηγόρων που θα σταθεί στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να αναπτύξει τους ισχυρισμούς της.

Αυτός ο δικηγόρος δεν θα είναι ούτε ο Αλέξης Κούγιας, ούτε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Και οι δύο με δηλώσεις τους, τόνισαν ότι δεν πρόκειται να την αναλάβουν. Ο μεν Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επειδή όπως είπε έχει σταματήσει να παίρνει τέτοιες υποθέσεις και ο δε Αλέξης Κούγιας, επειδή όπως τόνισε, η 33χρονη δεν τον επέλεξε από την αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr