Σακίρα: Φώναζε την νύν κοπέλα του Πικέ «σιγανοπαπαδιά» πριν τα φτιάξει μαζί του

0
62

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κολομβιανή σταρ έτρεφε μεγάλη συμπάθεια στη νεαρή τότε ασκούμενη μέχρι να μάθει ότι είναι μαζί με τον Πικέ

Μπορεί η νέα σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί να φαίνεται αρχικά ένα απλό και ήσυχο κορίτσι που αντιμετωπίζει το μίσος των φαν της Σακίρα, αφού είναι πλέον ζευγάρι με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Και ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει την πρώην του με την 23χρονη συνεργάτιδά του, η Κολομβιανή σταρ φαίνεται πως είχε καταλάβει το ποιόν της νεαρής.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca η Σακίρα όχι μόνο την ήξερα αλλά της είχε δώσει και ένα παρατσούκλι όσο ήταν ακόμη ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos, την οποία ανέλαβε ο Ισπανός δημοσιογράφος Ρομπέρτο Αντολίν.

Ο Πικέ γνώρισε την τωρινή σύντροφό του όταν έδειχνε ακόμη να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Σακίρα.

Ωστόσο, η συμπεριφορά της Κία ήταν αυτή ενός πολύ καλού κοριτσιού και δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολιών στη Σακίρα. Εκείνη όμως είχε ένστικτο για την Κλάρα Κία.

«Πέρασε απαρατήρητη, η Σακίρα δεν είδε ποτέ κίνδυνο γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι» δήλωσε εκπρόσωπος της Κία,.

Την αποκαλούσε «mosquita muerta» που επί λέξει σημαίνει «νεκρό κουνούπι» αλλά σε ελεύθερη μετάφραση αντιστοιχεί με τον ελληνικό όρο «σιγανοπαπαδιά».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντολίν, η συμπεριφορά της Κλάρα Τσιά ήταν τόσο συνετή απέναντι στο ζευγάρι, που όταν η Σακίρα έμαθε ότι αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου τους, πληγώθηκε πολύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr