Σάκης Αρναούτογλου: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα

0
96

Δείτε αναλυτικά τον καιρό όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με αστάθεια του καιρού και η Μεγάλη Τρίτη με βροχές σχεδόν σε όλη την χώρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε αυξημένες συννεφιές, ενώ στη κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στη Στερεά και την Εύβοια θα έχουμε βροχές. Όσο δε πιο δυτικά τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα φαινόμενα της ηλιοφάνειας.

Από το μεσημέρι και μετά η ηλιοφάνεια θα είναι μεγαλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας όχι όμως στα βορειανατολικά της Ελλάδας που θα έχουμε έντονες μπόρες και χιονοπτώσεις  όπως σε Δράμα, Ξάνθη και Ροδόπη.

Στις ορεινές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας να έχουμε σύντομες μπόρες, αλλά εξασθενημένες.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά εκτός από τα βόρεια με λίγες συννεφιές.

Στην Αττική από το πρωί και έως το μεσημέρι θα έχουμε συννεφιά και το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει. Ωστόσο, κάποια σύννεφα αστάθειας θα δώσουν κάποιες βροχές στους ορεινούς όγκους της Αττικής.

Η θερμοκρασία από τους 0 έως τους 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και στη κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά, αλλά θα έχουμε και αρκετά ανοίγματα του καιρού.

Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Μεγάλη Τετάρτη

Η ηλιοφάνεια θα είναι σχεδόν παντού, ενώ στην ορεινή Ήπειρο και στα ορεινά της βορειοανατολικής Ελλάδας θα έχουμε πέρασμα με μπόρες.

Μεγάλη Πέμπτη

Θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά από τα δυτικά θα έρθουν σύννεφα και ίσως βρέξει τοπικά στα βορειοδυτικά.

Μεγάλη Παρασκευή

Την Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε αστάθεια στα δυτικά και τα βόρεια της Ελλάδας και θα ενισχυθεί ο νοτιάς στα δυτικά κυρίως.

Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, εκτός από τα βορειοανατολικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην ορεινή Μακεδονία και Θράκη. Η Ανάσταση θα γίνει με καλό καιρό σχεδόν παντού, ενώ στη Θράκη ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές.

Εκτιμήσεις για Κυριακή του Πάσχα

Τέλος το Πάσχα θα έχουμε καλό καιρό χωρίς κάτι το ιδιαίτερα σχεδόν πουθενά, με τη θερμοκρασία ακόμη και στους 25 βαθμούς, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου έως και το Μεγάλο Σάββατο

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr