Σάκης Αρναούτογλου: Πτώση 15 βαθμών μέσα σε τρία μόνο λεπτά στις ΗΠΑ!

0
86

Ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου σχολίασε την κακοκαιρία στις ΗΠΑ

Ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου σχολίασε την κακοκαιρία στις ΗΠΑ και αναφέρθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ασύλληπτη ταχύτητα, με την οποία κατέβηκε το θερμόμετρο στη χώρα τονίζοντας ότι η θερμοκρασία έπεσε 15 βαθμούς μέσα σε μόνο 3 λεπτά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσίασε διάγραμμα από την πόλη Σεγιέν των ΗΠΑ, η οποία χτυπήθηκε σφοδρά από την κακοκαιρία και το θερμόμετρο πήρε… φόρα στην κατηφόρα σε χρόνο μηδέν. Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ότι το θερμόμετρο στην πόλη Σεγιέν των ΗΠΑ στην πολιτεία του Γουαϊόμονγκ, βρέθηκε από το συν 5 στο μείον 15 μέσα σε τρία λεπτά.

Ο Αρναούτογλου τόνισε ότι η πτώση προκλήθηκε φυσικά από την άφιξη αρκτικού παγωμένου αέρα, ο οποίος προκάλεσε παγετό σε… χρόνο dt.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Πτώση 15 βαθμών μέσα σε τρία μόνο λεπτά! Ένα διάγραμμα θερμοκρασίας από την πόλη Cheyenne στην πολιτεία Wyoming των ΗΠΑ δείχνει πόσο ακραία ήταν η πτώση της θερμοκρασίας με την άφιξη του αρκτικού παγωμένου αέρα. Η θερμοκρασία έπεσε από τους συν 5 στους μείον 10 βαθμούς μέσα σε τρία μόλις λεπτά μεταξύ 13:05 και 13:08 προκαλώντας αιφνίδιο παγετό!

Πηγή: Pagenews.gr