Σάκης Κατσούλης: «Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι παίρνει μια κούπα και κάνει κουτσομπολιό»

0
19

Σάκης Κατσούλης: «Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί»

Συνέντευξη στον ALPHA παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τις χρηματικές του απολαβές από το παιχνίδι αλλά και το φετινό ριάλιτι. Ο περυσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης  αναφέρθηκε αρχικά, στην αμοιβή που έλαβε.

«Πληρώθηκα. Καιρός δεν ήταν; Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες. Θα παιχτούν τέσσερα επεισόδια συνολικά. Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή», εξήγησε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και τόνισε πως το κοινό πλέον, είναι απογοητευμένο από την παραγωγή, καθώς εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι.

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι», δήλωσε και συμπλήρωσε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στο χέρι και κάνει κουτσομπολιό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr