Σάκκαρη – Βίσση: Τένις υπό καταρρακτώδη βροχή πάνω στη σκηνή

0
64

Σάκκαρη – Βίσση: Η σπουδαία τενίστρια και η καταξιωμένη ερμηνεύτρια αψήφησαν την έντονη βροχόπτωση και έπαιξαν τένις επάνω στο stage.

Τη συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο Άλσος επέλεξε να παρακολουθήσει η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία τενίστρια αναζητά λίγες στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και αποφόρτισης μετά τις σπουδαίες μάχες που έδωσε στο Roland Garros, επιστρέφοντας με χειροκροτήματα στην Αθήνα.

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της τραγουδίστριας και φυσικά όταν την είδε μέσα στο πλήθος η Άννα Βίσση τη φώναξε πάνω στη σκηνή. Ντυμένη στα λευκά, και με ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, η νεαρή τενίστρια τίμησε με την παρουσία της την Άννα Βίσση, η οποία την ανέβασε στη σκηνή…

Άλλωστε, είναι γνωστό, πως οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία.

Η Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει παίξει αρκετές φορές τένις με την τραγουδίστρια της είπε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η Μαρία στο κοινό πώς γίνεται το backhand. Η τραγουδίστρια όμως αποφάσισε τελικά να δείξει εκείνη τις γνώσεις της πάνω σε κινήσεις του τένις και… υποκρίθηκε πως είχε στα χέρια της μία ρακέτα και ένα μπαλάκι.

Φυσικά, με τις κινήσεις, ένα ολόκληρο θέατρο έπεσε κάτω από τα γέλια με τη Μαρία Σάκκαρη να ζητά ξανά από την Άννα Βίσση να της δείξει πώς κάνει ο Ναδάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και εκείνη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει. Φυσικά οι στιγμές γέλιου για τους παρευρισκόμενους δεν σταμάτησαν εκεί αφού το δίδυμο με τη χημεία και την πολύ καλή σχέση που έχει, τις χάρισε απλόχερα στο κοινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr