Σαντορίνη κορωνοϊός: Ξαπλώστρες με πλέξιγκλας στην Περίσσα

0
53

Σαντορίνη κορωνοϊός: Μπήκαν τα πρώτα πλεξιγκλάς και αντισηπτικά σε ξαπλώστρες σε beach bar στην Σαντορίνη. Οι επιχειρήσεις τουρισμού προετοιμάζονται εν μέσω κορωνοϊού να ανοίξουν ρολά σιγά-σιγά για το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς αυτές θα λειτουργήσουν. Αναμένοντας αποφάσεις και οδηγίες από το κράτος, ορισμένοι επιχειρηματίες παίρνουν από τώρα τα μέτρα τους, ώστε να αρχίσει για εκείνους όσο πιο νωρίς γίνεται η τουριστική περίοδος.

Στην Σαντορίνη, αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων τουριστών, ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να δημιουργήσει κατασκευή με πλεξιγκλάς για τις ξαπλώστρες σε παραλία της Περίσσας.

«Έχουμε φτιάξει μια κατασκευή με πλεξιγκλάς που το είδαμε από το εξωτερικό. Είναι ένας χώρος ανά δύο ξαπλώστρες και με απόσταση 4 μέτρων το ένα σετ ξαπλώστρας με το άλλο. Έχουμε αντισηπτικά και απολύμανση και θα κάνουμε συνεχή αλλαγή πετσέτας μιας χρήσης και στρωμάτων. Πιστεύουμε ότι έτσι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε», δηλώνει ο Ιταλός Charlie Chahine, μόνιμος κάτοικος και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στο νησί της Σαντορίνης που αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την κατασκευή από πλέξιγκλας στο beach bar «Demilmar» στην Μαύρη Παραλία στην Περίσσα.

Σημειώνει πάντως ότι περιμένει τις τελικές οδηγίες που θα δοθούν από το υπουργείο για τους κανόνες λειτουργίας των beach bars και των οργανωμένων παραλιών:

Πηγή: Pagenews.gr