Σαρμπέλ: «Το τραγούδι Σοκολάτα το αφιερώνω στη γυναίκα μου που είναι μελαμψή»

0
36

«Στην αρχή, γελούσαμε, γιατί πίστευα ότι μπορεί να μην ήταν ωραίο τραγούδι» είπε ο Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή του σήμερα και τη σύζυγό του. Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «[email protected]» και αρχικά, αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, με τίτλο «Η καρδιά μου κάνει μπαμ».

«Η δική μου καρδιά κάνει μπαμ, από τη στιγμή που γνώρισα τη γυναίκα μου, μέχρι και τώρα. Νομίζω ήταν και το κατάλληλο τραγούδι που μπορούσε να βγει μετά από τόσα χρόνια απουσίας μου. Είχαν μείνει με το σουξέ του Σαρμπέλ “σε πήρα στα σοβαρά” και με την εικόνα που χορεύω», είπε χαρακτηριστικά.

«Το “σε πήρα στα σοβαρά” έγινε διάσημο ξανά μέσω του TikTok και από άλλες χώρες. Αυτό το τραγούδι είναι το στίγμα μου. Χαίρομαι, γιατί όταν λείπω, είμαι πάντα εδώ», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το τραγούδι «Σοκολάτα» που παίζει μέχρι και σήμερα, αποκάλυψε: «Στην αρχή, γελούσαμε, γιατί πίστευα ότι μπορεί να μην ήταν ωραίο τραγούδι, ίσως να έφταιγε και η ερμηνεία μου, η προφορά μου, δεν ξέρω. Αυτό το τραγούδι το αφιέρωσα στη γυναίκα μου, είχαμε ήδη γνωριστεί και είναι μελαμψή, είναι σοκολάτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr