Σάββας Σαλίπας: «Ήμουν 7 χρονών στο Ευτυχισμένοι Μαζί και 12χρονα κορίτσια ήθελαν αυτόγραφα στο στήθος»

0
79

Ο «Γιαννάκης» μίλησε για την μεγάλη επιτυχία «Ευτυχισμένοι Μαζί», και τα ακραία σκηνικά θαυμασμού που έχει βιώσει

Τον Σάββα Σαλίπα τον μάθαμε  μέσα από τον ρόλο του «Γιαννάκη» στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο γοητευτικός άνδρας που αγαπήθηκε από το κοινό στο κωμικό σίριαλ του Mega μίλησε για το τι κάνει σήμερα και με τι ασχολείται.

«Όποιος με αναγνωρίζει πλέον, είναι λόγω του TikTok. Αυτή την περίοδο, κάνω την πρακτική μου και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα, θα μπω στρατό», είπε αρχικά.

Όσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, δήλωσε: «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του «Γιαννάκη». «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι», ανέφερε.

«Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν “ο Γιαννάκης” και μου ζητούσαν αυτόγραφα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr