Σε παροξυσμό η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι απαράδεκτο, υπάρχουν δύο οικογένειες έξω»

0
113

«Δεν είναι μόνο η Μαρία που είναι έξω και περιμένει τον Άρη, είναι δύο οικογένειες που ακούν αυτά τα πράγματα και πρέπει η Μαρία να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις στις οικογένειες», λέει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την κρυφή σχέση που αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο survivor μίλησαν στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα ήταν σε παροξυσμό όταν άκουσε όλα όσα ειπώθηκαν on camera από τον παίκτη του Survivor, ενώ η Μαρία Αντωνάείπε κατηγορηματικά πως δεν θέλει να μπει σε αυτό το “παιχνίδι” και να σχολιάσει.

«Θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα γι’ αυτό που έγινε το σαββατοκύριακο και μας συντάραξε όλους. Μπορεί να μη μας αφορά άμεσα, αφορά άμεσα τη Μαρία, αλλά έμμεσα επειδή είμαστε μια οικογένεια εδώ και την αγαπάμε πολύ τη Μαρία. Το δίκαιο είναι δίκαιο και το άδικο είναι άδικο. Εγώ έγινα έξαλλη προσωπικά με αυτά που άκουσα να βγαίνουν από το στόμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και θα εξηγήσω μετά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η απάντηση της

Μετά την προβολή του βίντεο, η Μαρία Αντωνά πήρε το λόγο και είπε: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε από την πλευρά της: «Θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους ενός ανθρώπου που είναι σε ένα ριάλιτι να κάνει εικασίες, γιατί για εικασία πρόκειται και να δημιουργεί τέτοιες εντυπώσεις. Διότι δεν είναι μόνο η Μαρία που είναι έξω και περιμένει τον Άρη, είναι δύο οικογένειες που ακούν αυτά τα πράγματα και πρέπει η Μαρία να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις στις οικογένειες. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό το θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr