Σεμέδο Μπενφίκα: «Τα διπλά ζήτησε ο Ολυμπιακός»

0
32

Η Μπενφίκα, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έχει «σαρώσει» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Έχει αποκτήσει με τεράστια ποσά τους Έβερτον, Πεντρίνιο, Λούκα Βάντσμιντ, Ζιλμπέρτο, Ντάργουιν Νούνιες, ελεύθερο τον Γιαν Βερτόνγκεν και με αδιευκρίνιστο ποσό τον Έλτον Λέιτε. Όμως, δεν σταματάει εκεί. Έχει στο στόχαστρό της και τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «Record» γράφει: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ της Μπενφικά, ζητώντας τα διπλά για τον Ρούμπεν Σεμέδο». Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται να επισημάνει ότι η Μπενφίκα είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, όπως γράφει το gavros.gr. Σύμφωνα με το ίδιο σάτι, δεν υπάρχει περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό που δεν τους καλύπτει πλήρως. Πολύ σωστά, λοιπόν, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η πρόταση απορρίφθηκε και οι Πειραιώτες ζητούν τα διπλά.

Aυτό που είναι ερωτηματικό για την υπόθεση είναι αν η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός και αν θα επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμορφώσει ένα εξαιρετικό προφίλ σε επίπεδο πωλήσεων και δεν είναι καμιά άπειρη ομάδα στα «deal», το αντίθετο διαθέτει τεράστια εμπειρία.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Σεμέδο βρήκε στον Ολυμπιακό ένα περιβάλλον που του επέτρεψε να σώσει την καριέρα του και να ακουστεί ξανά το όνομα του. Δεν είναι και λίγο… Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται και συζητάει για χρήματα πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει ως τώρα η Μπενφίκα. Άλλωστε, βλέπει ότι οι «αετοί» φέτος ξοδεύουν μετά την επιστροφή του Ζόρζε Ζεσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr