Σερέλης: «Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το τρίτο δεκάλεπτο»

0
53

Ο τεχνικός των πρασίνων στις δηλώσεις που έκανε μετά την επικράτηση επί του Κολοσσού Ρόδου, στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να είχε ΄΄καθαρίσει΄΄ το παιχνίδι από τη τρίτη περίοδο.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:
«Παίξαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν σαν να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια ως οφείλαμε. Είχαμε τον έλεγχο του σκορ και είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε διαφορά στη διάρκεια του αγώνα.

Για το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου: «Τα στραβά είχαν ξεκινήσει από τις τρεις προηγούμενες περιόδους. Μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο η διαφορά θα έπρεπε να ήταν 15 αντί για 5 πόντους και αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα από δικά μας λάθη. Είχαμε πολλές κακές επιλογές σε πικ εν ρολ. Με όποια ομάδα κι αν παίζεις και φτάνεις στο σημείο να μην το τελειώνεις αλλά να είναι η διαφορά στους 5 πόντους κάτι δείχνει. Υπάρχουν και άλλοι αριθμοί όμως, τα πολλά λάθη που κάναμε, οι πόντοι που δεχτήκαμε στον αιφνιδιασμό. Ήταν καθαρά από το πρώτο 5λεπτο έως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για το κόψιμο του Ουόλτερς: «Ο Νέιτ έκανε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει και να είναι 100%. Το παιχνίδι που είχαμε ορίσει για να δούμε την κατάστασή του ήταν το παιχνίδι με την Παρτιζάν. Δεν ήμασταν σίγουροι για την ετοιμότητά του και αναγκαστικά κόπηκε από την εξάδα».

Πηγή: Pagenews.gr