Σεβαστή Χορμόβα: «Καρφώνει» τη μπάλα και απογειώνει τους άνδρες

0
56

Σεβαστή Χορμόβα: Όποιος δεν έχει ασχοληθεί με το γυναικείο βόλει ίσως ήρθε η ώρα να το πράξει. Τα ελληνικά γήπεδα σφύζουν από ταλέντο και πολύ περισσότερο από αθλήτριες που δύσκολα μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ένα από τα λαμπρά αστέρια του αθλήματος, η Σεβαστή Χορμόβα καταφέρνει να συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία και καρφιά στο παρκέ και «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Η νεαρή αθλήτρια με γονίδια από τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, είναι από τα κορίτσια που δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στα γήπεδα ούτε στα social media. Η Σεβαστή Χορμόβα, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το άθλημα χρόνια πριν, αλλά όσο περνούσε ο καιρός μάγευε το κοινό και αιχμαλώτιζε το φακό.

Όταν μάλιστα άρχισε να κάνει καριέρα και στα…μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν προλάβαινε να καταγράφει ακολούθους. Μελαχρινή, με άγρια χαρακτηριστικά, η Σεβαστή ξεχωρίζει και κάνει τους άντρες να γεμίζουν τα γήπεδα! Το προσωπικό της Instagram είναι πλούσιο από στιγμές απόλυτης ομορφιάς, μιας και η ίδια φροντίζει να «ανεβάζει» κάθε μοναδική της στιγμή τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Η άξια εκπρόσωπος του ελληνικού βόλει θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιεί καριέρα μοντέλο. Ατελείωτα πόδια, αγαλματένιο κορμί και ένα βλέμμα… κόλαση δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Ρίξτε μια ματιά και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα

Πηγή: Pagenews.gr