Σιόν: Σε αναστολή για μία εβδομάδα ο προπονητής, αναλαμβάνει ο πρόεδρος!

0
37

Πρωτοφανή σκηνικά εκτυλίσσονται στην ελβετική Σιόν, καθώς ο πρόεδρος του κλαμπ, Κριστιάν Κονσταντέν έθεσε σε αναστολή τον προπονητή για αυτή την εβδομάδα και θα κοουτσάρει ο ίδιος την ομάδα στον προημιτελικό Κυπέλλου και το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος!

Ο πρόεδρος… τρελάθηκε στη Σιόν. Ο καταποντισμός του ελβετικού κλαμπ στο πρωτάθλημα (προτελευταία, ισόβαθμη με την ουραγό) έχει φτάσει οπαδούς και διοίκηση στο αμήν και ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, Κρίστιαν Κονσταντέν παίρνει δραστικά, πλην όμως πρωτοφανή μέτρα για να γυρίσει τον διακόπτη της ομάδας: αναλαμβάνοντας ο ίδιος χρέη προπονητή για μία εβδομάδα!

Μπορεί τα παραπάνω να μοιάζουν πρωτάκουστα στον μέσο φίλαθλο, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι… light από τον Κονσταντέν σε σχέση με αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν. Μεταξύ άλλων, ο 65χρονος παράγοντας δέχθηκε ποινή 14μηνου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο το 2017 επειδή επιτέθηκε στον Ελβετό προπονητή, Ρολφ Φίνγκερ, απομάκρυνε εννέα ποδοσφαιριστές το 2020 οι οποίοι αρνήθηκαν να δεχθούν περικοπές στον μισθό τους εν μέσω πανδημίας, ενώ συνολικά την τελευταία 20ετία έχει αλλάξει πάνω από 40 προπονητές!

Πηγή: Pagenews.gr