Σισέ Παναθηναϊκός: Εξετάζεται για γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού»

0
17

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 2009 έως το 2011. Το όνομά του, όμως, έχει γίνει συνώνυμο με το «τριφύλλι» για τους οπαδούς της ομάδας. Άλλωστε, και ο ίδιος έχει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τους «πράσινους».

Τώρα, το σενάριο που «παίζει», σύμφωνα με το trifilara.gr, αναφέρει ότι ο Γάλλος πρώην επιθετικός εξετάζεται για γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Το συγκεκριμένο σάιτ γράφει: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο τελευταίος μεγάλος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ίσως μια ξεχωριστή περίπτωση που σχεδόν… παρακαλάει για να γυρίσει πίσω και να βοηθήσει την ομάδα που αγαπά. Όχι για τα χρήματα, όχι για τη δόξα, αλλά γιατί αυτό τον “γεμίζει”.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν ο Σισέ αναλάμβανε τη θέση του γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ή ένα διοικητικό πόστο στο σύλλογο; Σίγουρα καθόλου κακή ιδέα! Το “Τ” αποκαλύπτει πως το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σισέ δεν είναι απλά ένα σενάριο, καθώς μέλη της διοίκησης του Τριφυλλιού εξέτασαν και εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου σταρ!

Οι πληροφορίες του “Τ” αναφέρουν πως το όνομα του Σισέ έπεσε στο… τραπέζι, τόσο για τη θέση του Γενικού Αρχηγού (όταν αρχικά έπαιζε “δυνατά αυτό το σενάριο), όσο και για τη πιο λαμπερή θέση του world ambassador του συλλόγου.

Η δυναμική που έχει το όνομα του, η έντονη προσωπικότητα του, οι γνωριμίες με ανθρώπους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η αναγνωρισιμότητα, οι γνώσεις που έχει από την εμπειρία του στα γήπεδα, αλλά και η αγάπη που έχει ο κόσμος για τον Γάλλο έχουν σημειωθεί στη λίστα των θετικών.

Όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν πάρει καμία σχετική απόφαση. Ούτε για Γενικό Αρχηγό, ούτε για Τεχνικό Διευθυντή, ούτε για τη στελέχωση της ΠΑΕ. Άλλωστε αυτή την περίοδο, άλλα πράγματα… καίνε το σύλλογο και απόλυτη προτεραιότητα είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Πάντως το όνομα του Σισέ είναι κυκλωμένο στο μπλοκάκι της διοίκησης του Παναθηναϊκού και οι Πράσινοι γνωρίζουν ότι ο “Djibrilliant” θα επέστρεφε με… κλειστά μάτια στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr