Σίσσυ Χρηστίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ένιωθε λίγο παράταιρος, στην εκπομπή αλλά τον αγαπώ ακόμα»

0
63

Σίσσυ Χρηστίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους να φύγει»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το πολυτελές αμάξι της στην εκπομπή της Σταματίνας και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση του Βασάλου αλλά και την νέα προσθήκη στην ομάδα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Εμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου άρεσε πάρα πολύ από τότε που ήταν με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης θεωρούσα ότι θα συνεχίσει και φέτος στην Κατερίνα Καινούργιου. Γυρνώντας από τις διακοπές, μαθαίνω ότι δεν θα είναι και έτσι είπα πως τον θέλουμε στην εκπομπή. Σκέψου ότι ήμασταν στη φωτογράφηση, μιλάω εγώ με τον Δημήτρη και του πρότεινα να έρθει, έρχεται να τα πούμε και του είπα να βάλει ένα μπλουζάκι για να φωτογραφηθεί κι αυτός!».

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Θανάση Πασσά, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε:

«Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει, γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω».

«Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω. Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του» τόνισε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι».

Όσον αφορά στα όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα που εμφανίστηκε αμίλητος στις κάμερες, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Όλο αυτό λίγο παρεξηγήθηκε. Εγώ δεν σχολίασα το ότι ο Γιώργος δεν μίλησε στους δημοσιογράφους γιατί αυτό το σέβομαι. Εγώ σχολίασα ότι τοποθετείται στην εκπομπή του για άλλα πρόσωπα. Όταν κάνεις αυτό το σχόλιο, είναι άσχημο για τα παιδιά από τις άλλες εκπομπές να κάνεις το αντίστοιχο πράγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr