Σκέρτσος: Εθνική εξαίρεση ο ΣΥΡΙΖΑ – Άγεται και φέρεται από μια ατζέντα ιδεολογικά και εθνικά αφελή

0
43

Για «εθνική εξαίρεση» και «ιδεολογική και εθνικά αφελή ατζέντα» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος 

Για «εθνική εξαίρεση» και «ιδεολογική και εθνικά αφελή ατζέντα» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος με αφορμή το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας.

«Μιλάμε για ένα εθνικά ευαίσθητο θέμα, αλλά πρέπει να συζητηθεί. Η κριτική που ασκεί η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακούγεται σκληρή, είναι όμως αληθινή. Εθνική εξαίρεση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια όταν δεν ψήφιζε στις αμυντικές δαπάνες στον τακτικό προϋπολογισμό, όταν βρισκόταν απέναντι σε δράσεις όπως είναι ο φράχτης στον Έβρο. Γενικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ άγεται και φέρεται από μία πιο δικαιωματική ατζέντα που καταλήγει να είναι ιδεολογικά και εθνικά αφελής», ανέφερε αρχικά στο MEGA, συμπληρώνοντας ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μία συνεκτική γραμμή σε αυτά που θεωρούνται εθνικά σημαντικά ζητήματα.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για άρση απομόνωσης της μειονότητας»

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στην μουσουλμανικής μειονότητας ο κ. Σκέρτσος σχολίασε: «Η κα. Μπακογιάννη είπε το αυτονόητο. Είπε δηλαδή ότι εμείς ως ΝΔ υποστηρίζουμε μία πολιτική άρσης της απομόνωσης της μειονότητας και ένταξή της στην θεσμική και οικονομική πραγματικότητα».

«Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από τον κ. Μητσοτάκη»

Αναφορικά με το χρονικό σημείο που η ΝΔ αναδεικνύει το ζήτημα αυτό είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Το θέσαμε το θέμα στο υψηλότερο επίπεδο του κ. Τσίπρα όταν του δόθηκαν οι πληροφορίες σε σχέση με το τι γίνεται στην Θράκη. Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από τον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: Pagenews.gr