Σκέρτσος: Η ΝΔ η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται δυναμική ανάπτυξη για τη χώρα

0
61

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έρχονται με προτάσεις από το παρελθόν, ενώ η ανάγκη και το μήνυμα των πολιτών είναι να πάει η χώρα μπροστά.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έρχονται με προτάσεις από το παρελθόν, ενώ η ανάγκη και το μήνυμα των πολιτών είναι να πάει η χώρα μπροστά. Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται δυναμική ανάπτυξη για να πάει η χώρα μπροστά και περιλαμβάνει και σημαντικές ελαφρύνσεις, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Αυτό που προσδίδει αξιοπιστία στο πρόγραμμα της ΝΔ είναι η προηγούμενη θητεία μας και τα αποτελέσματα που ήδη φέραμε, πρόσθεσε, κάνοντας αναφορά σε οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης τετραετίας. Οι ξένοι οίκοι προεξοφλούν την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μετά από 13 χρόνια υπό τις προϋποθέσεις να συνεχίσει η χώρα να βαδίζει σε σταθερό πρόγραμμα και να έχει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση.

Συνεχίζοντας, ο κ.Σκέρτσος υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση επιμένει στη λογική της αναδιανομής φτώχειας: Αγαπούν τα αυγά και τις ομελέτες, αλλά θέλουν να διώξουν τις… κότες, είπε χαρακτηριστικά. Προτείνουν, είπε, φορολογικό μοντέλο που μας καθηλώνει. Πρέπει να γίνουμε μια οικονομία που εξάγει, παράγει, αλλά και καταναλώνει με καλύτερους μισθούς. Πρώτο βήμα δικαιοσύνης μετά τη χρεοκοπία είναι η ανάπτυξη, είπε.

-Οι μόνιμες μειώσεις φόρων χρειάζονται και δημοσιονομικά αντίμετρα, θα πρέπει να μας πουν από πού θα βρουν τα χρήματα, είπε ο κ.Σκέρτσος αναφερόμενος σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ενα κύμα φόρων στην επιχειρηματικότητα θα ανακόψει την ανάπτυξη. Μακροχρόνια αποεπένδυση, παραοικονομία, υψηλές τιμές, χαμηλοί μισθοί είναι οι ασθένειες της ελληνικής οικονομίας. Μια χώρα που αιφνιδιάζει τις επιχειρήσεις δεν αποτελεί χώρα πρώτης επιλογής. Η υψηλή φορολογία έχει αποτέλεσμα τη διεύρυνση της φοροδιαφυγής. Οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Συνεχή και βιώσιμη αύξηση του ΑΕΠ, μείωση της ανεργίας, αύξηση μισθών και θεραπεία κοινωνικών ανισοτήτων εγγυάται το πρόγραμμα της ΝΔ.

Η ΝΔ κατέθεσε χθες υπόμνημα στον Αρειο Πάγο κατά του συνδυασμού με τον Κασιδιάρη. Η ΝΔ πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων για να μην μπουν στη βουλή με τον μανδύα δημοκρατικού κόμματος. Η αυτοκριτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτη. Αντίστοιχη στάση τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και για τη μειονότητα της Θράκης. Το αυτονόητο θα ήταν τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσουν όσα καταγγείλαμε. Η σιωπή σημαίνει ενοχή. Θα τα συζητήσουμε στο debate. Θα παρουσιάσουμε το όραμά μας. Δεν έχουμε σήμερα κυβέρνηση εξαιτίας της τρικλοποδιάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σημαντική η κάλπη της 25ης Ιουνίου. Η χαλαρή ψήφος αυξάνει τον πύχη της αυτοδυναμίας. Καλούμε όσους μας ψήφισαν και όσους δεν το έκαναν να συνταχθούν μαζί μας στις 25 Ιουνίου.

Θα παρουσιάσουμε δέκα θετικά αποτελέσματα των πολιτικών μας τις τελευταίες ημέρες:

Πληθωρισμός: Αποκλιμακώθηκε στο 4,1%, η Ελλάδα έχει τον 5ο χαμηλότερο πληθωρισμό στην Ευρώπη.

Ανεργία- κατάρτιση ανέργων: Επεσε στο 11,2%, αυξήθηκαν κατά 65.128 άτομα οι απασχολούμενοι.

Στελέχωση σχολείων: 3.449 νέοι μόνιμοι διορισμοί.

Κοινωνική στέγη: 33.474 αιτήσεις στις τράπεζες για απόκτηση κατοικίας από νέους, δόθηκε προέγκριση σε πάνω από 13.000 αιτήσεις, ήδη εγκρίθηκαν 3.185 δάνεια.

Ψηφιακή αναβάθμιση: Ψηφιακά τα νέα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ

Δημόσια υγεία: προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για αναβάθμιση ΤΕΠ οκτώ νοσοκομείων και 22 κέντρων υγείας

Υποδομές: Αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος για τη συντήρηση και λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης

Πάταξη ανομίας: Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις με παρανομίες στη Μύκονο, εφαρμόσθηκαν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Θωράκιση από πυρκαγιές: Διπλασιάσθηκε ο εναέριος στόλος καθώς η ΕΕ δέχθηκε το ελληνικό αίτηση.

Αμυντική θωράκιση της χώρας: Εγκρίθηκε η αγορά των f-35 από τις ΗΠΑ.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, έγιναν με σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχισθεί. Η χώρα χρειάζεται άλλη μια 4ετία της ΝΔ. Ψηφίζουμε για κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου και όχι για αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr