Σκέρτσος: Οι «Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα» δεν είδαν τις προγραφές Πολάκη;

0
33

Χρειάζονται πραγματικές τομές για να ξεριζωθεί ο «πολακισμός» από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρκεί απλά να τίθεται εκτός ψηφοδελτίων σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος

Χρειάζονται πραγματικές τομές για να ξεριζωθεί ο «πολακισμός» από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρκεί απλά να τίθεται εκτός ψηφοδελτίων σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε ανάρτησή του για την «προκήρυξη» Πολάκη και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

Ο κ. Σκέρτσος δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές και σε βάρος της οργάνωσης «δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» για το ότι δεν έχει πάρει θέση για τις ευθείες απειλές του πρώην υπουργού σε βάρος 15 Ελλήνων δημοσιογράφων…

Αναλυτικά στην ανάρτησή του σημειώνει:

«Εκείνοι οι «δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» που ανησυχούν για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα υποθέτω προετοιμάζονται να πετάξουν χαρταετό αύριο και δεν πρόλαβαν ακόμη να δουν τις προγραφές Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον 15 Ελλήνων δημοσιογράφων.
Υ.Γ. Και ναι όσο ο Πολάκης δεν τίθεται εκτός κόμματος, θα μιλάμε για Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται πραγματικές τομές για να ξεριζωθεί ο «πολακισμός» από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρκεί απλά να τίθεται εκτός ψηφοδελτίων».

Πηγή: Pagenews.gr