Σκέρτσος: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο

0
85

Τι δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

Κάνοντας τον πολιτικό απολογισμό του κυβερνητικού διημέρου στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος έθεσε  με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι»  τα εκλογικά/πολιτικά διλήμματα της επόμενης περιόδου, τα θέματα των συνεργασιών και του εκλογικού νόμου, με ταυτόχρονη αναφορά στη ζήτημα των υποκλοπών. Ανέδειξε, συγχρόνως όμως, και το κυβερνητικό σχέδιο για την παροχή κινήτρων προς δημοσίους υπαλλήλους κρίσιμων τομέων να εργασθούν σε ακριτικές περιοχές.

«Αυτό που απασχολούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι η παραγωγή έργου, η ολοκλήρωση των προγραμματικών δεσμεύσεων που ανέλαβε αυτή η κυβέρνηση το 2019», τόνισε εισαγωγικώς και οι οποίες (δεσμεύσεις) «σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό έχουν υλοποιηθεί, πιστοί στο δόγμα, “ό,τι λέμε, το κάνουμε”. Αυτό φάνηκε και στην ομιλία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο, ότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία έχει πάει αρκετά βήματα μπροστά τη χώρα από το 2019 έως σήμερα».

«Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο για το παρόν και το μέλλον»

Ταυτοχρόνως, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε το «κομβικό ερώτημα», που έθεσε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη, με ποιον θα γίνουν τα άλματα που χρειάζεται η χώρα. Με την κυβέρνηση αυτή που, όπως είπε, έχει ειλικρινή διάθεση σύγκλισης με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, που εργάζεται για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, της χώρας, της οικονομίας, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης, της υγείας ή με δυνάμεις, οι οποίες θα αποτελέσουν μια δεύτερη φορά στη συμφορά. «Αυτό είναι το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός και αυτό πρέπει να επαναφέρουμε στη μνήμη και τη δημόσια συζήτηση». Εν τέλει, συμπλήρωσε, οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο για το παρόν και το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr