Σκληρό post της Έλενας Ακρίτα για τον Μητσοτάκη και τον Χρυσοχοΐδη

0
40

Οργισμένη εμφανίζεται η Έλενα Ακρίτα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον διώξει.

Την άμεση ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού για τις αγριότητες των ΜΑΤ όπου φέρεται να χτύπησαν και 5χρονο παιδί στο Γαλάτσι υπογραμμίζει η Ελληνίδα δημοσιογράφος και σεναριογράφος σε νέα της ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. «Κι επειδή εσύ δεν θα παραιτηθείς ποτέ… Την κτηνωδία στο Γαλάτσι θα τη γράψει η Ιστορία. Το πεντάχρονο θύμα της αστυνομικής βίας θα το γράψει η Ιστορία».

«Μητσοτάκη, είσαι ο πολιτικός του προϊστάμενος και την ευθύνη την έχεις εσύ. Αυτός που έκανες υπουργό… προστασίας ( 😉 του πολίτη έχει αμολήσει τα σκυλιά του κι όποιον πάρει ο χάρος. Με τις ευλογίες του αφεντικού τους δέρνουν και βιαιοπραγούν. Εξευτελίζουν πολίτες. Χλευάζουν τη διαφορετικότητα. Παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εσύ τον διάλεξες. Σε εσένα χρεώνονται τα αίσχη του».

«Μητσοτάκη, εσύ φταις. Αφήνει τον Λαγό να φύγει. Αφήνει τον Παππά να φύγει. Βάζει ανήλικους στη φυλακή. Δέρνει πεντάχρονα. Αν δεν το κάνεις σήμερα, αν δεν το κάνεις τώρα, αποχαιρετά την την υστεροφημία σου που χάνεις. Γιατί αυτό που γίνεται επί των ημερών Χρυσοχοΐδη, ο ελληνικός λαός δεν θα το ξεχάσει ποτέ».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr