Σκόπελος νεκρή: Συγκλονιστικός ο σύζυγος της 52χρονης – Μαύρισε όλη λέει

0
65

Σκόπελος νεκρή: Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Σκοπέλου με την τραγωδία που σημειώθηκε στο νησί χθες το πρωί. Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε μια γυναίκα, μπροστά στα μάτια του συζύγου της μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Αναφερόμενος στο πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό, ο άνδρας ανέφερε μέσω του Mega:

«Πήγαμε να μαζέψουμε κάτι ντομάτες και φασόλια και ανεβαίνοντας επάνω, είχαμε δέκα μέτρα για το σπίτι, έπεσε κεραυνός και την πήρε, τη σκότωσε».

Σε ερώτηση για το εάν πρόλαβε να κάνει κάτι, απάντησε: «Σταμάτησε η καρδιά της, τελείωσε, αφού μαύρισε όλη. Είχε καεί από τον λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της. Μαζί φτάναμε για το σπίτι, δεν θέλαμε ούτε δέκα μέτρα για να μπούμε. Μένουμε λίγο πιο έξω από τη Σκόπελο». «Ένα χωράφι έχουμε με κάτι ελιές, όπου έχουμε και κάποιες ντοματούλες. Πήγαμε το πρωί, δεν έβρεχε το πρωί. Μόλις έπιασε η βροχή καθίσαμε σε μία στάνη, μόλις έκοψε μου λέει η γυναίκα μου «πάμε σπίτι». Μόλις φτάναμε σπίτι, όταν έπεσε ο κεραυνός, κουνήθηκα εγώ, αλλά πιάστηκα από το σχοινί. Εκείνη έπεσε κάτω» είπε και συνέχισε:

«Την ρωτάω αν χτύπησε. Δεν μίλαγε. Πάω κοντά της την γυρίζω ανάποδα, είχε φύγει. Είχε πάει ο κεραυνός από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της. Την έστειλαν να πάει στη Λάρισα. Αφού ήρθε ο γιατρός η Αστυνομία, το είδε το συμβάν. Πώς θα τα βγάλω πέρα; Ζητάνε τόσα λεφτά. Πού να τα βρω; Με 480 περνάνε δύο άνθρωποι να πληρώνεις φώτα, φάρμακα, έχω και την καρδιά μου».

Πηγή: Pagenews.gr