Σκύλος Χανιά: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που βασάνισε το ζώο

0
72

Μια πρώτη τιμωρία ήρθε για τον «άνθρωπο» που βασάνισε τον άτυχο σκύλο στα Χανιά. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ, Α.Χ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε σήμερα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη. «Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Εν τω μεταξύ, ο δράστης της κακοποίησης, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές ακόμα καταζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Θυμίζουμε ότι το σκυλί σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού φιλόζωου ακτιβιστή από τη Γερμανία και του κτηνίατρου Κώστα Τερεζάκη. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο Κώστας Τερεζάκης δήλωσε ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα. Εξήγησε ότι η επέμβαση του περαστικού ήταν αυτή που ανάγκασε τον 55χρονο να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια, καθώς αν είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά, ο σκύλος θα είχε καταλήξει. «Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δεν θα ζούσε», είπε, ενώ προσέθεσε ότι: «Είχε γεμίσει αίματα όλο το ιατρείο».

Ο κ. Τερεζάκης σημείωσε ότι περίπου μία ώρα ασχολήθηκε με τα τραύματα του άτυχου τετράποδου, ενώ στη συνέχεια ο σκύλος άρχισε να αναρρώνει. «Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλά», ανέφερε.

Δεκάδες είναι τα σχόλια κατά του 55χρονου στο Facebook, έγινε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες και τα στοιχεία του στο διαδίκτυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr