Σοφία Αλιμπέρτη: «Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να μην μπορώ α φάω και να φτάσω 45 κιλά»

0
70

Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να σε αγκαλιάσω. Συγκινήθηκα πάρα πολύ, θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Πέρασα κι εγώ. Πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα»

Οι κρίσεις πανικού ήταν ένα από τα θέματα στο «Ζήσε αλλιώς» και η Σοφία Αλιμπέρτη συγκινήθηκε με την καλεσμένη της, Αφροδίτη Κουρτάκη, που μίλησε για το πρόβλημα αυτό.

«Θέλω να σε αγκαλιάσω. Συγκινήθηκα πάρα πολύ, θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Πέρασα κι εγώ. Πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα.

Με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες» είπε η παρουσιάστρια με έναν λυγμό στη φωνή της, αναφερόμενη στον μικρό γιο της, τον Good Job Nicky (Νικόλα Βαρθακούρη).

Μάλιστα όπως ανέφερε λίγο παρακάτω, οι κρίσεις πανικού την έκαναν να μην μπορεί να φάει και να φτάσει στα 45 κιλά.

Όπως θα την ακούσετε να λέει, στα 18 της χτύπησαν «καμπανάκια» επειδή έκανε πάρα πολλά πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει ένα παιδί. Έτσι αποφάσισε να βγαίνει μια φορά στο τόσο «με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής και να προσπαθήσω να βρω τη χαρά σε απλά καθημερινά πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr