Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά με πλήρωναν 2 εκατομμύρια δραχμές»

0
71

Σοφία Βόσσου: “Πράγματι πέρασα “χρυσές” εποχές στη νύχτα, ήταν πολλά τα χρήματα…”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια αναφέρθηκε αφενός στην μεγάλη της χαρά για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει επιτύχει στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι από τα πιο ευλογημένα πλάσματα στην Ελλάδα. Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες όπως ο Χρήστος Λεοντής, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Νότης Μαυρουδής, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Θεοφάνους και πολλούς ακόμη αλλά και με κορυφαίους τραγουδιστές επίσης όπως Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα, Βοσκόπουλος, Μαίρη Λίντα και πολλά ακόμη ονόματα».

Περάσατε χρυσές εποχές με τεράστια νυχτοκάματα, θυμάστε το μεγαλύτερο πόσο που έχετε πάρει για μια εμφάνισή σας;

Πράγματι πέρασα «χρυσές» εποχές στη νύχτα ειδικά την δεκαετία του 1990. Ήταν πολλά τα χρήματα. Θυμάμαι ότι για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές. Τότε υπήρχαν πολλά λεφτά στη νύχτα, αλλά γέμιζαν και τα μαγαζιά σχεδόν εφτά μέρες την εβδομάδα. Περνάγαμε πολύ καλά τότε όλοι. Ψώνιζα για τους πάντες, αγόραζα δώρα σε όλους, βγαίναμε και τρώγαμε με τους φίλους μου. Έτσι σπαταλούσα τα χρήματά μου. Μου άρεσε να τα μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr