ΣΟΚ στη Γαλλία: Σύζυγος έβαλε 83 άντρες να βιάσουν τη γυναίκα του και τους έβγαζε βίντεο

0
40

ΣΟΚ στη Γαλλία: Έσπαγε χάπια και τα ανακάτευε στο φαγητό της προκειμένου να χάσει τις αισθήσεις της

Μία συγκλονιστική υπόθεση που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας από 83 άντρες με την «άδεια» του συζύγου της, ο οποίος τη νάρκωνε για να μη θυμάται τους βιασμούς, έχει «παγώσει» τη Γαλλία. Το τέρας – σύζυγος παρότρυνε τους βιαστές της να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Η γυναίκα κατέρρευσε από φρίκη όταν τις έδειξαν εικόνες και είπε στους αστυνομικούς ότι είχε υποθέσει ότι οι βιασμοί ήταν «ένα όνειρο».

Ο διεστραμμένος Ντομινίκ Π. – όπως ονομάζεται ο σύζυγος της «Φρανσουάζ» – όχι μόνο προσκαλούσε στο σπίτι του τους βιαστές, αλλά τους προέτρεπε να μη χρησιμοποιούν καν προφυλακτικό κατά την κακοποίηση της ναρκωμένης συζύγου του, ενώ τραβούσε και βίντεο από όσα ανατριχιαστικά διαδραματίζονταν στο σπίτι του. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Ντομινίκ Π. έσπαγε χάπια Lorazepam (ένα ισχυρό αγχολυτικό) και τα ανακάτευσε στο φαγητό της γυναίκας του προκειμένου να χάσει τις αισθήσεις της για κάποια ώρα. Η «Φρανσουάζ», που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν χωράει ανθρώπινος νους, ξέροντας ότι ο σύζυγός της – που παντρεύτηκε πολύ μικρή – την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Εξαιτίας της κακοποίησής της, η γυναίκα κόλλησε 4 αφροδίσια νοσήματα και αντιμετωπίζει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Πέραν της φρικιαστικής κακοποίησης στην οποία υπεβαλε τη γυναίκα του για χρόνια ο Ντόμινικ Π. θεωρείται ύποπτος και για πολλά άλλα εγκλήματα, με τις Αρχές να συμπληρώνουν σιγά σιγά το παζλ του σκοτεινού παρελθόντος του. Από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή του βιασμού και της δολοφονίας μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας Σοφι Ναρμ που βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος.

Σχεδόν όλοι οι βιασμοί της γυναίκας κινηματογραφήθηκαν και τα βίντεο διατηρήθηκαν στο αρχείο με ημερομηνία, όνομα και τη φύση της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με στοιχεία της εισαγγελίας. Εκατόν είκοσι οκτώ εικόνες κατασχέθηκαν από την αστυνομία συνολικά, με 92 βιασμούς να αποδεικνύονται, μεταδίδει η Daily Mail.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr