Σώσε τη γιαγιά: Το τραγούδι – οδηγός για τον κορωνοϊό που κάνει θραύση

0
42

Το «Σώσε τη γιαγιά» είναι το τραγούδι για τον κορωνοϊό που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο και μπορεί να θεωρηθεί ως ένας μίνι οδηγός για το «Φοράμε μάσκα – Πλένουμε χέρια – Κρατάμε αποστάσεις».

«Για τις γιαγιάδες» είναι η συνθηματική ανάρτηση του μουσικού Θέμου «Apicos» Ρίζου για το επικό τραγούδι «Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά)» που πριν λίγες ώρες αναρτήθηκε στα social media και με μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ αλλά και με έναν μελωδικό τρόπο μεταφέρει το τρίπτυχο «Φόρα μάσκα, πλένε χέρια, μείνε μακριά».

Είναι σαφές πως οι ειδικοί σε κάθε ευκαιρία τονίζουν πως ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει. Για αυτό και επαναλαμβάνουν ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να εμπεδώσουμε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό από το να τα λέμε τραγουδιστά και για αυτό φρόντισε ο Apicos, με το τραγούδι «Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά)», που έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικός Θέμης «Apicos» Ρίζος κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 21 Αυγούστου το τραγούδι του «Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά)», στο οποίο αφηγείται με χιούμορ και μελωδικότητα τα βασικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία δεν είναι άλλα από το τρίπτυχο «Φοράμε μάσκα – Πλένουμε χέρια – Κρατάμε αποστάσεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός εμπνέεται από την πανδημία για να γράψει ένα τραγούδι, αφού και στη διάρκεια της καραντίνας είχε κάνει αισθητή την παρουσία του μουσικά, με κομμάτια όπως «Βλέπω Τσιόδρα, Τσιόδρα» και «Ο κ@@@@όλης ο ιός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr