Σωτήρης Τσιόδρας Άγιο Όρος: Το «ευχαριστώ» στην Εκκλησία και τους πιστούς

0
54

Σωτήρης Τσιόδρας Άγιο Όρος: Ένα «ευχαριστώ» στην Εκκλησία και τους πιστούς, «που αδελφωμένοι ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας στη σημερινή του ενημέρωση για την εξέλιξη του ιού στη χώρα μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος πριν από μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας  δήλωσε εν όψει του διαφορετικού Πάσχα που ζούμε φέτος:

«Όταν πριν 30 χρόνια πήγα σαν φοιτητής στο Άγιο Όρος, ένας μοναχός μου είπε πως η αρετή του ανθρώπου δεν είναι πλυμένα ρούχα που τα κρεμάμε στο μπαλκόνι. Η πίστη είναι εσωτερικό βίωμα, στάση ζωής. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Εκκλησία και τους πιστούς, που αδελφωμένοι ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας».

Ενώ πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας: «Αποδεικνύεται πως όλη η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Εγώ σ’ αυτές τις περιστάσεις παίρνω το παράδειγμά μου από τα μικρά παιδιά. Που κι αυτά υπομένουν μαζί μας και ζουν με τις δικές μας εμπάθειες. Ένα από αυτά, ο Νίκος, έγραψε πως θα μας συγχωρέσει ακόμη κι αν πάνε στραβά τα πράγματα. Γι’ αυτά τα παιδιά που ξέρουν να συγχωρούν, μπορούν να μας δώσουν μια χρήσιμη συμβουλή».

Πηγή: Pagenews.gr