Σωτήρης Τσιόδρας βιογραφικό: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του καθηγητή

0
43

Σωτήρης Τσιόδρας βιογραφικό: Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την πανδημία του νέου κορωνοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας έχει αναδειχθεί σε κεντρικό πρόσωπο της παρούσας υγειονομικής κρίσης. Ο καθηγητής δεν είναι άγνωστος στην επιστημονική κοινότητα αφού κατείχε θέσεις ευθύνης σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν.

Σήμερα, όμως, το Star στο κεντρικό του δελτίο έδωσε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για τον Σωτήρη Τσιόδρα. «Με τον Σωτήρη ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό μέχρι την Γ’ λυκείου, για 12 χρόνια. Ο Σωτήρης ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης. Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης», αναφέρει παλιά συμμαθήτρια του καθηγητή και λοιμωξιολόγου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Ο άγνωστος Σωτήρης Τσιόδρας: Το αθώο σχολικό φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές

Η Ευγενία Χριστιανούδη, συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα μιλώντας στο Star περιγράφει το αθώο φλερτ της με τον καθηγητή στο δημοτικό. «Θυμάμαι ότι στην πέμπτη δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα των ίδιων ως παιδιά.

Πηγή: Pagenews.gr