Σπυροπούλου: Tα έβαλε μαζί της ο Ουγγαρέζος

0
51

Χαμό έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Αίγυπτο, τη στιγμή που στην Ελλάδα ισχύουν αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας, που έσπευσαν να σχολιάσουν στο Instagram ότι δε φορά μάσκα, ή ότι δε μπορούν να πάνε στον διπλανό νομό κι εκείνη αλλάζει ήπειρο. Η Κωνσταντίνα λίγες ώρες μετά έσπευσε να τους απαντήσει, αναρτώντας το τεστ κορονοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε.

Το ταξίδι του ζευγαριού και οι αντιδράσεις σχολιάστηκαν από το Πρωινό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προχωρά σε σκληρές δηλώσεις:
«Και πριν τον έρωτα πάντα αναίσθητη ήταν. Πείτε εσείς που είστε φίλοι της, εγώ θα πω αλήθειες. Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Η έντονη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήρθε όταν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας υποστήριξαν ότι φταίει ο έρωτας που δεν ενδιαφέρει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν θα σχολιαστεί στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr