Στα μονοπάτια της Μπεσίκτας, η Φενερμπαχτσέ

0
41

«Ελλάδα, είμαστε μαζί σου», αναγράφει το πανό που ανήρτησαν οι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ

«Ελλάδα, είμαστε μαζί σου», αναγράφει το πανό που ανήρτησαν οι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ για να δηλώσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον γειτονικό ελληνικό λαό ύστερα από την πολύνεκρη τραγική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, το πανό αναρτήθηκε στις κερκίδες του Ulker Sports Hall, την έδρα της Φενερμπαχτσέ, εκεί όπου υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Φενερμπαχτσέ είναι, μαζί με την Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι, ένας από τους λαοφιλέστερους και ισχυρότερους συλλόγους στην Τουρκία.

Έως τώρα, ο μεγάλος σύλλογος είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό με ανακοινώσεις, καθώς επίσης και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον όμως κινείται περισσότερο δυναμικά κατά το πρότυπο της Μπεσίκτας. Υπενθυμίζεται  ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε δηλώσει ανοιχτά, την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, γεγονός που είχε χαιρετιστεί από την αθλητική κοινότητα της Χώρας ως μια ένδειξη αυθεντικής φιλίας και συμπαράστασης, σε αυτές τις στιγμές εθνικής τραγωδίας και πένθους.

Πηγή: Pagenews.gr