Σταμάτης Γαρδέλης: Η εκρηκτική συνέντευξη στον Αρναούτογλου

0
127

Σταμάτης Γαρδέλης: Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και εξήγησε τον λόγο που έφυγε από την Φάρμα.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια, η συνεντευξη αυτή χαρακτηρίζεται ως επεισοδιακή γιατί για λίγο… έβγαλε τον παρουσιαστή έξω από τα ρούχα του, καθώς μίλαγε συνέχεια για το παρελθόν του.

Ενώ, λοιπόν,  ο παρουσιαστής ήθελε να μιλήσει για τις ταινίες που έγιναν επιτυχία με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό, ο Σταμάτης Γαρδέλης επέμενε να μην μιλάει για το παρελθόν του και επιμένοντας να μιλάει για το σήμερα με τον γνωστό ποιητικό του λόγο.

Το επεισόδιο με τον Αρναούτογλου

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Με στενοχωρείς… Δεν μπορούμε να βρούμε τη γραμμή για να επικοινωνήσουμε» τού είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μην καταλαβαίνοντας γιατί ο Σταμάτης δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για τις επιτυχίες του παρελθόντος.

«Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή» παραδέχτηκε κάποια στιγμή ενώ για την προσωπική του ζωή είπε: «Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα».

Επειδή τον είχαμε συνηθίσει πάντα με μία μηχανή στις ταινίες, ο Σταμάτης Γαρδέλης διευκρίνισε: «Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου». Ο ίδιος τόνισε: «Υπάρχει μια αμοιβαία αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση με τον κόσμο».

Σχετικά με τους γιους του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε και για τους δύο γιους του που είναι τα καμάρια του. Όπως είπε, ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του. «Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε».

Όταν η κουβέντα επανήλθε στον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει να μιλήσει, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιμένει να του μιλάει απλά και κατανοητά, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Δεν θεωρώ ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει».

Για την καριέρα του

Σε ό,τι αφορά τώρα την καριέρα που έχει διανύσει μέχρι τώρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης παραδέχτηκε: «Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης». Και τόνισε: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Τέλος για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr